Zjistěte, co je nového

Víme o všem, co se šustne

Telefony

Pokud u jednoho z tuzemských poskytovatelů mobilních služeb požádáte o mobilní tarif, s vysokou pravděpodobností vám nabídne obratem i slevu na nový mobilní telefon. Někteří z nich sami lákají nové zákazníky na výhodné nabídky, či rovnou balíčky, kdy mohou mobilní telefon dostat k tarifu zadarmo. To vše však nedělají pouze z dobrého pocitu, že někomu dopomohou k novému mobilnímu telefonu, ale… Read more »

Přečíst

Internetové televize

S nástupem internetu se pomalu začaly do online prostředí přesouvat i služby, které běžně používáme každý den. Mezi ně se překvapivě řadí i televize, která si jen během pár desítek let prošla hned několika změnami. Většina z nás se ještě setkala s klasickými anténami, které z rázu nahradily revoluční satelity. I ty jsou ale pomalu vytlačovány novými technologiemi,… Read more »

Přečíst

Internet

Technologický pokrok nejde zastavit, což je možné vidět i na naší společnosti, kde se bez připojení k internetu již prakticky neobejdeme. Přístup k němu potřebujeme nejen v práci a ve škole, ale i doma. Díky internetu tedy můžeme využívat služby, o kterých se nám ještě před pár lety nesnilo. Kromě chytrých mobilů totiž máme už i chytré domy,… Read more »

Přečíst